Publicacions

Project Description

ACNA Activitats Natura té el seu origen en una empresa editorial. Les repetides demandes del sector turístic d’activitats a la natura, aleshores emergent, van anar decantant la nostra oferta cap a l’assessorament i consultoria. S’inclouen a continuació mostres de diversos aspectes de la nostra faceta de producció editorial.

Guies BTT: “Itineraris per al cap de setmana”, “25 itineraris fàcils de BTT” i “Itineraris de BTT per Catalunya”

Col·lecció pionera en el guiatge de rutes amb BTT. Apareguda entre 1993 i 1994, molt abans de la popularització dels aparells GPS, presenta un conjunt de fitxes d’itineraris amb indicacions precises i esquemes dels mapes i de les interseccions. L’ús de perfils i una estricta contextualització permetia als usuaris de gaudir de setanta itineraris pels indrets més atractius de Catalunya. L’enquadernació en quartilles plegables possibilitava portar la informació de la ruta en una petita funda de plàstic inclosa en el llibre.

Altres mostres de publicacions i produccions gràfiques realitzades per ACNA

Passejant pel Garraf – Walking in Garraf: onze itineraris entre el mar i la muntanya
Prades, vila vermella: propostes de planificació territorial relacionades amb el turisme, la natura i la salut

Project Details

  • ClientACNA Activitats Natura / Garraf Turisme / Muntanyes de la Costa Daurada / Turisme de Catalunya / Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona
  • DataDes de 1992